Marmoleum Click Lime

Artikelnummer 763878

Produktinformation


Enkelt smidigt och mer miljövänligt
Marmoleum click är ett högkvalitativt golv, tillverkat av naturmaterial och som är extremt lätt att lägga. Golven finns i många olika färger och är idealiska för allt ifrån kök och hall, till lek- och arbetsrum*. Du väljer själv mellan klickplattor i storlek 30×30 cm eller som panel 90×30 cm. Marmoleum Click är miljömärkt med Svanen.

Kvadrater 7 plattor/förpackning = 0,63 m2
Paneler 7 paneler/förpackning = 1,89 m2

Tänk på att avvikelser i färg kan förekomma på dessa prover jämfört med levererad vara. Eftersom Linoleum är en naturprodukt kan det också finnas avvikelse i färg och struktur mellan olika tillverkningspartier och prover i förhållande till levererad produkt. Plattor och paneler tillverkas separat och kommer således från olika färgbad.

* Marmoleum click lämpar sig inte för utrymmen som regelbundet utsätts för väta, som t.ex. badrum och bastu.

Golv med funktion, form och design

Forbo Flooring är ett svenskt företag med lång erfarenhet av golv. I över 100 år har Forbo Flooring tillverkat golv och golvbeläggningar, inspirerade av världen omkring oss. Idag erbjuder de ett komplett sortiment till såväl företag som privatpersoner. Materialen kan vara att från linoleum, plast och laminat till parkett. Golven är en skön förening av funktion, färg och design. Forbo Flooring satsar mycket på att erbjuda ekologiskt hållbara produkter och lägger stor vikt vid att tillverkningen sker på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.

Tips & Råd


Så här gör du – se filmen!

Det bästa med Marmoleum click är att det är så enkelt att lägga! När du väl har valt färger, är det bara att åka hem och klicka ihop sitt golv. Följ instruktionerna här, så går det som en dans.

Marmoleum Click

Marmoleum Click är ett högkvalitativt linoleumgolv, tillverkat av naturmaterial och som är extremt lätt att lägga. Golven finns i många olika färger och är idealiska för allt ifrån kök och hall, till lek- och arbetsrum.


  • Varumärke: Forbo
  • Storlek: 30x30 cm, 90x30 cm
  • Läggning: Plattor som klickas ihop utan lim
  • Material: Linoleum
  • Rekommenderade tillbehör: Underlagsfoam, slagkloss

Välj egenskaper
Clear selection
Välj Storlek

Ladda ned produktinformatioon